Loodveter aanzetten

Het loodveter aanzetten is onmisbaar voor mooi strak hangende vitrages. Het voorkomt dat je vitrage minder gaat wapperen voor een open raam of deur. Een loodveter wordt daarom ook wel een verzwaringskoord genoemd. Het loodveter wordt verwerkt in de onderzoom van het gordijn en geeft hiermee extra gewicht aan de lichte stof.

Kom in contact Of bel 0513-437815

Voordelen van een loodveter

  • Altijd strakke gordijnen
  • Minder wapperend gordijn
  • Gordijn valt mooi in de plooi

Hoe werkt een loodveter aanzetten?

Het handmatig aanzetten van een loodveter vereist veel losse handelingen. In ons atelier hebben we een loodveter machine die het aanzetten van een loodveter machinaal verwerkt in het gordijn of de vitrage. de 3 losse handelingen komen samen in deze machine waardoor we je u gordijnen snel en eenvoudig met een loodveter kunnen afwerken.

Onderzoom of loodveter?

Dunne gordijnstoffen worden meestal afgewerkt met een dubbele onderzoom. Hierdoor worden ze aan de onderkant iets zwaarder waardoor ze makkelijker in hun plooi blijven hangen. Een loodveter verzwaart het gordijn ook, alleen met iets meer effect. Dit is met name aan te raden als je gordijn bijvoorbeeld voor een raam hangt dat vaak open staat.

Kosten van loodveter aanzetten

De kosten van het loodveter aanzetten hangt af van de grootte van je gordijnen. Wil je meer weten over de kosten van het loodveter aanzetten? Neem dan gerust contact met ons op.

Kennismaken?

Kom in contact om de mogelijkheden te bespreken.